Thursday, January 2, 2014

Chicago Style Hot Dog at Home 家で作るシカゴ式ホットドッグ

Chicago style hot dog at home! 家で作るシカゴ式ホットドッグ by naotakem
Visited Chicago for the first time in August - was awed by the architecture (including those by the great Frank Lloyd Wright) but really came home with a taste for good hot dogs.

8月に初めてシカゴを訪れ、フランク・ロイド・ライトらの手がけた素晴らしい建築の数々に感動しつつも、家に帰ってから思い出すのは滞在中何度も食べたホットドッグでした(笑)。

Here's my attempt at replicating it - albeit with a pretzel roll which is non-traditional yet provides a good foundation for the sausage and abundance of condiments in my opinion (one of the places we ate in the Windy City served their dog on a pretzel roll to great effect).

その味を思い出しつつ作ったのが上のホットドッグ。本来は普通のホットドッグ用ロールを使うのですが、とある店で食べたホットドッグに使われていたプレッツェル生地のパンが豊富な具材に負けない土台になっていたのが印象的だったので、これも同じ生地のロールパンで作ってみました。

Materials: boiled beef frankfurter, sliced tomatoes, sweet relish, chopped white onions (not visible in the photo but present), sliced pickle spears, yellow mustard, and warmed pretzel rolls (deliberate omission: pickled hot peppers)Put a slice into the roll, assemble the 'dog,' squirt some mustard, and enjoy. 

茹でたビーフのフランクフルトソーセージ、スライスしたトマト、レリッシュ、ピクルス、刻んだ白タマネギ(上の写真では隠れています)、イエローマスタード、そして温めたプレッツェルロール。本当は唐辛子の酢漬けも必須なのですが、今回は敢えて省略。ロールに切れ目を入れ、具材を挟み、マスタードをかけて、かぶりつきます。

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