Wednesday, July 10, 2013

Flatbread pizza with tomato, bell pepper, eggplant, and baby arugula トマト、ピーマン、ナス、ルッコラのフラットブレッドピザ

Picked up some nice vegetables at the farmer's market after a few weeks' hiatus - in particular, the most fragrant and tasty baby arugula that I've had - and came up with this idea of making this vegetarian pizza. Didn't want to make dough, however, so used a store-bought flatbread crust.

数週間ぶりに訪れたファーマーズマーケットで美味い野菜をいくつか(これまで食べた中で最高のルッコラを含む)購入したのでそれを活かすベジタリアンピザを作ろうと思い立ったのがこれ。ピザ生地はさすがに作る気にならなかったので市販のフラットブレッドを土台にしましたが。

Started by sautéing some minced garlic and finely chopped shallots in olive oil, added the eggplant and bell peppers - both cut into fairly large chunks to enjoy the texture - and stir-fried a bit, just enough to soften them. Removed from heat and set aside.

まずみじん切りのニンニクとシャロットをオリーブ油で炒め、そこに食感を楽しめるよう大きめに切ったナスとピーマンを加え、少し柔らかくなるまで炒めたら火から下ろしました。

Brushed the flatbread on both sides with olive oil and spread some tomato paste seasoned with salt, pepper, and a pinch of oregano on one side. Placed some sliced tomatos on the paste, then the pepper-eggplant mix, sprinkled with a modest amount of cheese (used leftover Swiss and Parmesan), and baked in a 450F oven for 10 minutes.

フラットブレッドの両面にオリーブ油をうっすらと塗り、片面に塩コショウとオレガノで味付けしたトマトペーストを塗り、その上にスライスしたトマト、ナスとピーマンの炒めたものを載せ、チーズ(残り物のスイスチーズとパルミジャーノ)を控えめな量ふりかけ、450℉(230℃)に熱したオーブンで10分焼きました。

Transfered the baked pizza to a plate and sprinkled a handful of uncooked baby arugula on top to finish. Pizza can be very satisfying without meat or a lot of cheese - and it can be a great way to eat vegetables.

焼き上がったピザを皿に移し、生のルッコラをたっぷりとのせて出来上がり。ピザは肉類や大量のチーズが無くても美味しいものだということ、野菜を美味しく食べる調理方法になるな、ということを実感しました。




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