Thursday, December 6, 2012

Farfalle with Sun Dried Tomatoes, Garlic, and Arugula in a White Wine Sauce サンドライトマトとニンニク、唐辛子の白ワインソースとルッコラ入りのファルファーレ

ニンニクと唐辛子をオリーブ油で炒め、白ワインを注いで刻んだサンドライトマトを入れ、少し煮たところにアルデンテのファラフェルパスタとその茹で汁少々を注ぎ、生のルッコラをたっぷり混ぜしんなりさせ、塩コショウで味付けしたものです。わりと手軽なベジタリアン食なので作る頻度高し。マリオ・バターリのレシピです。

以前Tumblrに作り方を記載していました。

Sauteed some minced garlic and red pepper flakes in olive oil, add some white wine and chopped sun dried tomatoes, heat a few minutes, then add al dente Farafelle pasta with a bit of pasta cooking water, toss with a few handfuls of fresh arugula, season with salt and pepper. A fairly simple vegetarian dish so tend to make this often. A Mario Batali recipe.

Previously posted the photo and recipe to my Tumblr.

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