豚の腰ロース(Loin)の塊で脂身の少ないものにクミン、カイエンペッパー、シナモン、パプリカ、コリアンダー(粉末)、ガーリックパウダー、塩コショウを擦り込み、しばし寝かせたものをオーブンで比較的低温で3時間ほどかけて焼いたものをフライパンで軽くトーストしたトウモロコシのトルティーヤに乗せ、前エントリで作ったワカモレ、キャベツと赤タマネギで作ったコールスロー、サルサヴェルデ(グリーンサルサ)、生のシラントロを載せてタコスとして頂きました。さすがにトルティーヤとサルサヴェルデは既製品を使いました。
Rubbed a not-so-fatty cut of pork loin with cumin, cayenne, cinnamon, paprika, coriander, garlic powder, salt and pepper, then roasted in an oven at a fairly low temperature (~300F) for 3 hours. Made a taco with this spicy roast, topping the meat with the guacamole from the previous post, a simple slaw of cabbage and red onions, salsa verde, and fresh cilantro on a lightly toasted corn tortilla. The tortilla and salsa verde were store-bought.
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