Saturday, December 8, 2012

Pan Roasted Turbot, String Bean and Corn Salad, and Rosemary Roasted Potatoes イシビラメのポワレ、インゲンとコーンのサラダ、ローズマリーポテト添え

塩コショウしたイシビラメ(Turbot)の切り身を鋳鉄製フライパンで表面はカリッと、中はしっとりするように焼き、緑と黄色の二色のインゲン豆とスイートコーンをレモン汁、マスタード、オリーブ油そして刻みバジルと塩コショウで和えたサラダと、ローズマリーと共にオーブンで焼いたレッドスキンポテトを添えて頂きました。少し盛りつけに配慮してみました。

Pan roasted a seasoned filet of turbot in a cast iron skillet and cooked so that the outer layer is crispy but the inside is moist. Served with a salad made with green and yellow string beans and sweet corn mixed with lemon juice, mustard, chopped basil then seasoned with salt and pepper. For the starch, roasted some redskin potatoes with rosemary springs. An attempt at making my platter presentation a bit more photogenic.

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